BODY in MIND, Biodynamische therapie en Healing Touch in Haarlem - Aanbevelingen
Praktijkadres: ZOED, Wilhelminapark 28, 2012 KC Haarlem - gratis parkeren op eigen terrein, vergoeding mogelijk
In praktijk:

2012 - Willy Luirink, pedagoge, supervisor: 
"Wat vind ik uniek aan biodynamische therapie? Na een aantal behandelingen ben ik ervan overtuigd geraakt dat er herinneringen in mijn lijf zitten, welke door aanraking weer gezien mogen worden en ruimte kunnen krijgen. Iedere behandeling kan de aanpak variëren. Mijn lichaam geeft precies aan wat het nodig heeft. Ik leer daar meer op te vertrouwen. Er wordt contact gemaakt met wat zich aandient, om vervolgens tijdens de behandeling alle ruimte aan het proces te geven. Er wordt precies gedaan wat nodig is en dat geeft me veel vertrouwen. 

Wat me dat heeft opgeleverd? Ik kan nu gemakkelijker dingen loslaten, zonder dat ik daar mijn best voor moet doen. Het is geen inspanning, maar juist loslaten. En het besef dat er stenen uit m'n rugzak zijn verdwenen en niet meer terugkomen. Dat is heerlijk. Nu is er meer energie voor mij en het vertrouwen dat m'n lichaam 't weet. Ik heb iedere keer weer meer het gevoel in balans te zijn, steviger te staan en de juiste richting op te gaan. 

Wanneer ik biodynamische therapie zou aanraden? Wanneer je overspannen bent, of weinig energie hebt. Eigenlijk zou ik het iedereen gunnen, juist in deze tijd van stress, veranderingen en hoge eisen. 
Hoe ik Wietzke  ervaar? Eén woord zegt alles: congruent. Ik kan haar zeker aanraden." 


N. Mooij - 2013 
"Wietzke is een mooie pure ziel die haar energie aanpast aan de persoon. Ze weet de kern van het probleem snel te raken en tijdens de eerste kennismaking wordt er al aan de heling gewerkt. 
Wat ik zo prettig vind is dat de energie van Wietzke en van de ruimte waarin ze werkt, magisch werkt. 
Bij Wietzke kom je tot rust, net als na een dag sauna, maar dan met een diepere werking die tot celniveau gaat. Niets wat op de website staat vermeld is teveel gezegd. Als deze vorm van therapie je aanspreekt moet je bij Wietzke zijn."


Lia Henningheim - 2013
"Ik ben zelf holistisch massage therapeut. Ik liep tegen een lichamelijke klacht aan, die zo onbekend is bij me en blijkbaar lang geleden al zijn oorzaak had. 
De behandeling van de biodynamische therapeute was een liefdevolle warme tegemoetkoming op een speciale wijze, waardoor mijn energie veranderde en ik in een gebeurtenis terecht kwam van lang geleden en een gevoel wat erbij hoorde. 
Haar steun en aanwezigheid hierbij gaf de juiste ruimte en vertrouwen. Het was zeer verrassend wat zich openbaarde. Zij is integer, krachtig en zeer kundig.  Ik ga zeker weer als het nodig is."

Cursussen: 

Stephan Nobs, Director 
I know Wietzke since many years and she is a very experienced, professional and mindful Certified Healing Touch Practitioner (HTI). She runs a HT Practice and is also a Certified HTI Healing Touch Instructor. Besides she was instrumental in founding and building a Healing Touch community in The Netherlands. 
29 maart 2012, Stephan Nobs werkte direct samen met Wietzke bij Healing Touch.

Judy Turner, Educator for Health Care Professionals and Caregivers 

Wietzke has been a member of Healing Touch International for many years. 
Her dedication to excellence is seen in her ability to facilitate classes and to do The Work. As a practitioner she brings her skill as a healer and as a teacher she brings her skill as a organized presenter and guides "Hands On" practice with compassion and understanding.
11 april 2013, Judy Turner werkte bij HTI tijdens de samenwerking met Wietzke bij Healing Touch.

Sue Kagel, HTI Certified Healing Touch Practitioner, Instructor, holistic nurse, lecturer/presenter
Wietzke is a very dedicated, competent, caring compassionate Certified Healing Touch Instructor Levels 1, 2 & 3 , as well as a Certified Healing Touch Practitioner accredited through Healing Touch International. 
I have trained with her during her advancement to Level 3 Instructor and observed her wonderful teaching in Levels 1 and 3 bilingually (Dutch and English)...meer
31 oktober 2012, Sue Kagel gaf indirect leiding aan Wietzke bij Healing Touch.

Marie Lundholm, Owner ML Energize, Zweden
Wietzke is a wonderful person and a very good instructor in Healing Touch, I can highly recommend her!
25 augustus 2012, Marie Lundholm - Zweden was een coördinator van Wietzke. 

Claudia Schepers, Elan Wonen
Wietzke is een warme, liefdevolle vrouw met een enorme passie voor Healing Touch. Ze weet tijdens het geven van de cursussen altijd een veilige en vertrouwde sfeer te creëren en laat iedereen in zijn/haar waarde. Ze heeft enorm veel kennis en weet die ook goed over te brengen. Ze stimuleert mensen op zichzelf te vertrouwen en zich te blijven ontwikkelen.

21 april 2012, Claudia Schepers werkte samen met Wietzke Van Oene bij Healing Touch.

Meer aanbevelingen zijn te vinden op Linkedin