BODY in MIND, Biodynamische therapie en Healing Touch in Haarlem - Cursus Agenda
Praktijkadres: ZOED, Wilhelminapark 28, 2012 KC Haarlem - gratis parkeren op eigen terrein, vergoeding mogelijk
Agenda najaar 2018

datum
onderwerp
lokatie / opgave
14-15 oktober  
 Healing Touch Module 1
 Haarlem
 3-4 november 
 Healing Touch Level 2
Haarlem


 15, 16, 17 september 
 Healing Touch Level 4
(in Retreat setting)
Werkhoven, Samaya
25 augustus  
Open Info Clinic Healing Touch
 Cordium, Nijmegen
 2 september 
Open Info Clinic Healing Touch
Avanturijn, Utrecht
9 september Open Info Clinic Healing TouchHaarlem
30 sept - 1 oktober
Level 1
(Vervolglevels in 2018)
 Cordium, Nijmegen
 7 - 8 oktober 
Level 1 
(vervolglevels in 2018) 
Avanturijn, Utrecht
 
Open Healing Touch clinic ochtenden
In en ons lichaam stroomt energie. Je kunt deze energiestroom vaak wel ervaren hoewel je het niet altijd kunt zien. Je zegt bijvoorbeeld: 'ik heb niet zoveel energie’, ‘ik heb geen fut' of juist: 'ik heb er zin in!'. 
Een goede doorstroming van energie bevordert je gemoedsrust en gezondheid. Healing Touch is hoe dan ook heel ontspannend en effectief. Wie het zelf wil leren, hoeft geen ervaring met energie te hebben. Dat leer je in onze opleiding. 
 
We maken contact met het energieveld (aura) terwijl we ook het eigen helend vermogen kunnen ervaren. Zo laten we de levenskracht meer stromen en komen we meer in verbinding met de wereld om ons heen.
 
Ben je persoonlijk of beroepsmatig geïnteresseerd? Deze ochtend is er om meer over het menselijk energiesysteem te leren en te ervaren. Je ontvangt een korte behandeling van één van de studnenten of therapeuten. Voel je welkom! 
 
Tijd: 10 tot 13.00 uur, met een korte proefbehandeling, uitwisseling en daarna nog een half uur ruimte voor persoonlijke vragen. 
Deelname € 10, incl.  thee/koffie/eenvoudige gezonde lunch met elkaar
Plaats : Utrecht of Haarlem
Plaats voor 20 deelnemers.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
Healing Touch is een wereldwijd bekende bij- en nascholing van totaal 5 levels. 
De contact uren zijn 18-30 uur per level. Het is een populaire bijscholing voor zowel zorgprofessionals als voor zelfstandig werkende therapeuten of verpleegkundigen en verzorgenden. Maar ook andere geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om kennis te maken of om te scholen. 
 
De groepen worden begeleid door Wietzke van Oene. CHTP/I, Bio-Release Docent & Biodynamisch Lichaamsgeoriënteerd (psycho)therapeut, Healing Touch therapeut & docent.  Bij alle cursussen zijn stagiaires of assistenten aanwezig om te helpen.
Het is een door NVBT/SBLP erkende bijscholing voor lichaamsgeoriënteerde (psycho)therapeuten, massagetherapeuten en door het V&V Kwaliteitsregister geaccrediteerd als bijscholing voor Verpleegkundigen en Verzorgenden. 
 
...................................................................................................................................
Er worden tijdens ieder level van de cursussen minimaal 2 geleide meditatie oefeningen gedaan. Deze zijn uitsluitend voor cursisten beschikbaar en te koop voor € 15 per stuk of € 40 voor 3 CD's. 
Je kan hier bestellen. Artwork: Wilka Zelders
...................................................................................................................................
 
Interesse, meer informatie of vragen? 
Na invulling van het contact formulier neem ik graag contact met je op