BODY in MIND, Biodynamische therapie en Healing Touch in Haarlem - Therapeut
Praktijkadres: ZOED, Wilhelminapark 28, 2012 KC Haarlem - gratis parkeren op eigen terrein, vergoeding mogelijk
 
Wietzke van Oene is ervaren Biodynamisch Lichaamsgeoriënteerd (psycho)therapeut, Bio-Release docent, gecertificeerd Healing Touch Therapeut en Trainer (CHTP/I). 
 
Wietzke van Oene, CHTP/I, therapeut, healer, Bio Release docent, Healing Touch coach, Healing Touch mentor, trainer en begeleider, vrouw, moeder, oma van 2 kleinkinderen, getrouwd met Hans
"Ik ben zelf met lichaamswerk in contact gekomen toen praten voor mij niet meer hielp. Een traumatische ervaring kun je 100 keer vertellen, met alle gevoelens erbij, maar lost het ook wat op?  Voor mij was dat niet het geval. Wat wel? 

De zachte uitnodigende methode van Bio-Release en Biodynamische lichaamsgerichte therapie hielp me naar mijn lijf te luisteren,  naar wat er werkelijk leefde en diep verborgen was in mijn cellulair bewustzijn. Ik kon meer voelen wat ik wel nodig had, en zo leerde ik beter mijn grenzen kennen en bepalen.  Pijnlijke ervaringen hebben me inzicht gegeven. 
Ik voelde me veilig en gedragen en de energie ging weer stromen. 
Deze ervaring gun ik ieder ander ook. 

Enthousiast over deze aanpak, ben ik zelf in 1982 de opleiding voor Biodynamische therapie gaan doen bij het Nederlands Instituut voor Biodynamische Psychologie "NIBin Amsterdam. Na mijn afstuderen startte ik een kleine praktijk, en vervolgde het studeren met de "BRIC" Bio Rlease Instructor Course, welke ik in 1987 met succes én veel plezier afrondde.
 
In 1990 emigreerde ik naar Nieuw Zeeland. Naast mijn praktijk binnen een multi-disciplinair medisch centrum, was ik van 1997 tot 1999 direct betrokken bij een pilot programma om complementaire zorg binnen het regionaal ziekenhuis te onderzoeken en implementeren. Dat was heel geslaagd, maar door privé omstandigheden ben ik daarna naar Nederland teruggekomen. 
 
Terwijl mijn intuïtie zich verder ontwikkelde, heb ik de professionele internationale Healing Touch opleiding gevolgd in Nieuw Zeeland, Australië en Amerika. Sindsdien heb ik al 15 jaar Healing Touch trainingen gegeven in binnen- en buitenland, aan zorgprofessionals, cursisten en cliënten die, net als ik, hun intuïtie willen ontdekken of ontwikkelen en willen weten hoe ze dit praktisch kunnen gebruiken. Ik geloof dat de integratie van Healing Touch binnen het reguliere zorgstelsel een toekomst heeft. 
De combinatie stimuleert het zelfgenezend vermogen en kan instellingen ook veel kosten besparen." 
 
Ik heb een praktijk in Haarlem, geef verschillende trainingen en begeleid studenten als coach en mentor. Ik ben blij dat ik met die ervaring en meer dan 25 jaar praktijk veel  diepgang en compassie heb mogen delen in de begeleiding van cliënten en cursisten. Onder 'aanbevelingen' vertellen zij hier meer over. 
 
Je kunt me ook volgen op Linkedin / Facebook  
 
Villa Iduna Zorg voor kwaliteit: Lid van de beroepsvereniging NVBT, Nederlandse Vereniging van Biodynamische therapeuten, welke per 1-1-2015 in een nieuw samenwerkingsverband is gegoten, de SBLP, Stichting Beroepsorganisatie voor Lichaamsgeoriënteerde (Psycho)therapie. 
(foto:  therapeuten Villa Iduna)

Op mijn facturen staat NVBT/SBLP
Registerlid van de Koepelorganisatie RBCZ, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg en Tuchtrecht, TCZ.  Plus 2 AGB codes voor praktijk en therapeut. Ik sta in het Kies&Vergelijk register van VGZ.

 
Achtergrondinformatie en informatie voor hulpverlenende instanties en informatie ziektekostenverzekering.
  
 
V&V Kwaliteitsregister keurmerk Healing Touch opleiding, cursus, training en activiteitenHTI Healing Touch International, Inc., Colorado, USA Geregistreerd lid van het internationale netwerk HTI (Healing Touch International) "Healing beyond Borders", waarbij ik ben  gehouden aan de  internationale gedragscode en ethische code.
De Healing Touch Trainingen zijn geaccrediteerd door V&V Kwaliteitsregisters voor Verpleegkundigen en Verzorgenden.