Aanbevelingen

Willy Luirink, pedagoge, supervisor: 

"Wat vind ik uniek aan biodynamische therapie? Na een aantal behandelingen ben ik ervan overtuigd geraakt dat er herinneringen in mijn lijf zitten, welke door aanraking weer gezien mogen worden en ruimte kunnen krijgen. Iedere behandeling kan de aanpak variëren. Mijn lichaam geeft precies aan wat het nodig heeft. Ik leer daar meer op te vertrouwen. Er wordt contact gemaakt met wat zich aandient, om vervolgens tijdens de behandeling alle ruimte aan het proces te geven. Er wordt precies gedaan wat nodig is en dat geeft me veel vertrouwen.

Wat me dat heeft opgeleverd? Ik kan nu gemakkelijker dingen loslaten, zonder dat ik daar mijn best voor moet doen. Het is geen inspanning, maar juist loslaten. En het besef dat er stenen uit m'n rugzak zijn verdwenen en niet meer terugkomen. Dat is heerlijk. Nu is er meer energie voor mij en het vertrouwen dat m'n lichaam 't weet. Ik heb iedere keer weer meer het gevoel in balans te zijn, steviger te staan en de juiste richting op te gaan.

Wanneer ik biodynamische therapie zou aanraden? Wanneer je overspannen bent, of weinig energie hebt. Eigenlijk zou ik het iedereen gunnen, juist in deze tijd van stress, veranderingen en hoge eisen.

Hoe ik Wietzke  ervaar? Eén woord zegt alles: congruent. Ik kan haar zeker aanraden."

N. Mooij

"Wietzke is een mooie pure ziel die haar energie aanpast aan de persoon. Ze weet de kern van het probleem snel te raken en tijdens de eerste kennismaking wordt er al aan de heling gewerkt.

Wat ik zo prettig vind is dat de energie van Wietzke en van de ruimte waarin ze werkt, magisch werkt.

Bij Wietzke kom je tot rust, net als na een dag sauna, maar dan met een diepere werking die tot celniveau gaat. Niets wat op de website staat vermeld is teveel gezegd. Als deze vorm van therapie je aanspreekt moet je bij Wietzke zijn." - N. Mooij

Lia Henningheim- massagetherapeut

"Ik ben zelf holistisch massage therapeut. Ik liep tegen een lichamelijke klacht aan, die zo onbekend is bij me en blijkbaar lang geleden al zijn oorzaak had.

De behandeling van de biodynamische therapeute was een liefdevolle warme tegemoetkoming op een speciale wijze, waardoor mijn energie veranderde en ik in een gebeurtenis terecht kwam van lang geleden en een gevoel wat erbij hoorde.

Haar steun en aanwezigheid hierbij gaf de juiste ruimte en vertrouwen. Het was zeer verrassend wat zich openbaarde. Zij is integer, krachtig en zeer kundig.  Ik ga zeker weer als het nodig is." - Lia Henningheim- massagetherapeut