Helende meditaties

Helende Meditaties

Binnen de Healing Touch opleiding worden een aantal meditaties als onderdeel van de lesstof aangeboden. Deze meditaties helpen om de chakra's meer in balans te brengen, de aura of het energetisch veld te verhelderen, de energie trilling te verhogen en de intuïtieve gaven te stimuleren. Bij de onderwerpen vind je achtergrond van de meditatie om een gerichte keuze te kunnen maken voor uw eigen zelfhulp of preventie programma. 

Chakra Verbinding 

Zelfzorg kan worden verbeterd door te mediteren om de chakra’s in balans, helder en open te houden.  Dit kan je dagelijks doen om je chakra's en energieveld te versterken.  Ontspan met deze actieve meditatie waarbij je je handen gebruikt om de chakra's te openen en verbinden. Deze meditatie wordt onderwezen bij de Healing Touch Opleiding in Haarlem. Bron: Dr Brugh Joy.  

Bestellen

Chakra Meditatie

Zelfzorg kan worden verbeterd door te mediteren om de chakra’s in balans,  helder en open te houden.  Dit kan je dagelijks doen om je chakra's en energieveld te versterken.  Werkwijze : Zorg dat je gemakkelijk in je stoel zit. Let op je ademhaling. Voel of er spanning of stress in je lichaam is en laat die spanning bij de uitademing los. Adem in vrede. Adem spanning weg. Adem rust in. Adem liefde in. Ga dieper met iedere ademhaling.  Ga naar jouw stilteplek van binnen. Bij de volgende inademing, voel je boven de top van je hoofd een wit licht door je heen naar beneden stromen.  Voel het licht via elke cel van je lichaam, je benen en voeten de aarde instromen. Voel dat je geaard en verbonden bent met de aarde. Voel de ruimte van die stilteplek van binnen. Het vervolg vind je op de meditatie .... 

Bestellen

Hart naar hart verbinding

Voordelen van deze meditatie zijn …

 • Ontwikkelen van zelf acceptatie en eigenliefde
 • Vermindering van stress, ontspanning
 • Vermindering van angst, depressie
 • Verlichten van pijn
 • Versterken van het immuunsysteem
 • Versneld herstel van een operatie
 • Ondersteuning bij hartklachten
 • Verdieping van spirituele verbinding
 • Ondersteuning bij oncologische zorg
 • Een gevoel van welzijn creëren
 • Verlichting van spanning bij acute en chronische aandoeningen
 • Stimuleren van het eigen zelfgenezend of zelfheland vermogen

Uit Healing Touch onderzoek blijkt dat er vele gunstige uitkomsten zijn. Individuele ervaringen zullen wel kunnen verschillen. 

Bestellen

Haralijn meditatie

De Haralijn is jouw kracht verbinding tussen hemel en aarde.

Wanneer de haralijn in balans en helder is, heb je oneindig veel energie tot je beschikking.

Is de haralijn uit balans door een shock of burn-out, dan voel je je lusteloos, en weet je niet waar je de energie vandaan moet halen. Naast het doen van deze meditatie, is een Healing Touch behandeling aan te raden om de Haralijn te kunnen meten en zo nodig, in balans te helpen komen.

Bestellen

Spiraal Meditatie

Spiraal Meditatie kan als een energie meditatie worden gebruikt voor zelfzorg om je te openen voor diepere lagen van bewustzijn.

Werkwijze

 • Leg je rechterhand over het midden van je borstbeen en begin om liefdevolle energie te sturen via je handpalm gedurende 30 seconden tot 1 minuut. Ontvang dan de helende energie voor 30 seconden tot 1 minuut. Je stuurt en ontvangt.
 • Ga verder met het spiraal patroon zoals in de meditatie aangegeven......
 • Mediteer in deze open positie totdat het compleet aanvoelt.....
Bestellen

Verhoog je trilling 

Wanneer je weinig energie tot je beschikking hebt, terwijl je die wel nodig hebt, dan kun je door deze actieve meditatie jezelf een boost geven. Werk je energetisch met andere mensen dan is het belangrijk om jou energie frequentie zo optimaal mogelijk te laten stromen, zodat de ander zich kan optrekken aan jouw trilling en daardoor meer verlichting zal kunnen ervaren. Door vanuit de aarde omhoog te werken, helpt deze meditatie ook om je verbinding tussen hemel en aarde te verstevigen.  

Bestellen