Behandelingen

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Bij het eerste bezoek, dat ongeveer een anderhalf uur duurt, wordt in een uitgebreid gesprek de geschiedenis, de klachten en de levensomstandigheden besproken. Energetische blokkades van het bioveld en de energiecentra worden geïnventariseerd en opgemeten. Ook wordt een korte proefbehandeling gegeven om het contact te kunnen ervaren. 

Tijdens of na het eerste bezoek bespreken we of vervolgsessies op dit moment helpend en ondersteunend kunnen zijn, en zo ja, dan maken we een korte termijn plan en/of lange termijn doelstelling.

Online sessies 

Naast het ontvangen van cliënten in mijn praktijk, bied ik ook online sessies aan door middel van videobellen. Mijn ervaring is dat dit idee over online werken wegvalt op het moment dat we samen dieper kijken naar je hulpvraag. Op dat moment ontstaat er verbinding. Samen dieper kijken naar dat wat om aandacht vraagt. Dat is eigenlijk waar het over gaat. 

Wat vraagt er op dit moment in jou om aandacht?

Ervaar je op dit moment gevoelens als onrust, angst, eenzaamheid, verlies, verdriet, verlatenheid, schuldgevoel, rouw, jaloezie, boosheid? Merk je in jezelf op dat bepaalde gedachtepatronen je gevangen houden doordat je blijft piekeren en ronddwalen in je alsmaar voedende gedachtestroom? Of houdt een bepaalde levensvraag je alsmaar bezig?

Door met aandacht te kijken naar dat wat in jou om aandacht vraagt en 't pad samen te bewandelen naar je gevoelswereld, onstaat er nieuw inzicht. Antwoorden, vertrouwen, rust, wijsheid vind je door tot stilstand te komen, om van binnen rustig te worden en te gaan voelen. Dan is aan jou de keuze om een nieuwe beweging te maken zodat je oude patronen los mag laten. Vanuit een warm hart en professionele kennis kan ik je ondersteunen en begeleiden je bewust te worden. Ongenoegen waar je last van hebt leer je achter je te laten waardoor en ruimte kan ontstaan voor ontspanning, innerlijke rust, begrip en vertrouwen. Vernieuwing vindt immers plaats op nieuwe vruchtbare grond. 

Online contact

Via internet kunnen we online contact maken. Wat je nodig hebt is een computer met webcam, een speaker en microfoon. En internet/ browser Firefox of Google Chrome. En niet te vergeten een plek waar je even ongestoord en rustig kunt zitten. Naast online contact is een telefonisch consult ook prima. 

Hoeveel behandelingen zijn nodig

Het aantal behandelingen verschilt per persoon. In het algemeen wordt er al binnen een drietal sessies verschil waargenomen.  Om werkelijk helemaal in balans te zijn, kunnen er meerdere behandelingen worden aangeraden. Door middel van tussentijdse evaluaties bespreken we de voortgang en of er meer behandelingen nodig zijn.

Behandelingen op afstand

Soms is het gemakkelijker of niet mogelijk om elkaar fysiek te treffen. In die gevallen bied ik Healing Touch behandelingen op afstand aan. De aanpak is hetzelfde als een behandeling in de praktijk: voor het kennismakings- of vervolg gesprek maken we contact via de beschikbare media, zoals email, telefoon, Facetime, Doxyme, Zoom of Whatsapp. Voor en na de behandeling wordt het bioveld gemeten, en er is ruimte voor evaluatie en feedback na de behandeling. Je ontvangt, net zoals een fysieke behandeling, een ingesproken digitaal verslag. 

Uitkomst & Afloop

Er zijn veel factoren om de uitkomst van een behandeling vast te stellen waaronder: de conditie van de cliënt, bereidheid om te genezen, milieu en omgeving, de gezamenlijke doelen van de behandelaar en de cliënt. Er zijn andere factoren welke onbekend zijn in het genezingsproces.

Binnen het bewustzijn van heelheid zijn behandelaar en cliënt gelijkwaardige partners.  We stellen gezamenlijke doelen met elkaar met de intentie meer in de eigen zelfhelende kracht te komen. Ik volg hun tempo, respecteer hun individuele groei, spirituele zelfontwikkeling en controle over hun eigen leven. Spirituele overtuigingen worden gerespecteerd en geëerd. Ik hang geen bepaald spiritueel geloof aan. De aangeboden werkwijzen zijn holistisch en beïnvloeden de hele persoon. De afloop en uitkomst zijn voor iedereen uniek en is mede afhankelijk van eigen inzet in de samenwerking om tot eigen zelfrealisatie en autonomie te komen.