Helende Visualisaties

Helende visualisaties

Wietzke van Oene, Kees van Boxtel en Fred Westra hebben in samenwerking zich verdiept wat de diepe helende vibraties van geluid, taal en Indiase raga’s  kunnen verrichten. Deze samenstelling van een Helende Visualisatie en bijbehorende meditatieve muziek is samengesteld om je hierbij te ondersteunen.

Zowel in het Nederlands, als Engels zijn er geleide meditaties specifiek gericht op een bepaald thema. Deze pakketten kunnen als MP3 aangeschaft worden via Helende Geluiden. 

Bestellen

Depressieve gedachten verzachten

De uitgelezen samenstelling Visualisaties, raga’s en golven in dit pakket “depressie” geeft mogelijk voor korte of langere tijd verlichting. Luister ongestoord op een prettige plek, indien mogelijk met koptelefoon op, dan ga je je mogelijk lichter voelen. Bij aanhoudende klachten raden we je aan ook professionele hulp te zoeken. 

Bestellen

Gezond hart

HeelZacht · Gezond Hart - luisterproefje

Wist je dat uit onderzoek is gebleken dat dagelijks 20 minuten gerichte aandacht voor het hart middels meditatie of visualisatie, 70% minder kans op hartproblemen geeft?

Dit bijzondere pakket met visualisatie, raga en golven “gezond hart” maakt het gemakkelijker om dit voor jezelf te doen, en op de langere termijn meer ontspanning en rust te kunnen ervaren.

Bestellen

Relatie Boost  

HeelZacht · Relatie Boost - luisterproefje

Een mooi cadeau om samen te delen, om samen jullie relatie nieuwe energie in te blazen. Dit speciaal daarvoor samengestelde pakket opent het hart, en verbind jullie op een ander niveau weer met elkaar. Dit pakket “relatie boost” is een opkikker. Jullie vinden een helende visualisatie, een romantische Indiase raga en een sound meditatie in dit pakket.

Bestellen

Verdriet verzachten, afscheid nemen

HeelZacht · Verdriet en Afscheid - luisterproefje

Je kan om allerlei redenen verdriet hebben. Het verlies van een dierbare is de meest voor de hand liggende reden voor verdriet, maar ook het niet bereiken van een doel kan voor verdriet zorgen.  Met dit pakket “Verdriet en Afscheid” krijgt verdriet en het afscheid een plekje en smelten mogelijk de tranen zodat je je weer wat opgelucht kan voelen.  

Bestellen