Mijn praktijk 

HEELzijn met lichaam, geest en spirit


Enthousiast over energetisch lichaamswerk, ben ik zelf in 1982 de opleiding voor Biodynamische therapie gaan doen bij het Nederlands Instituut voor Biodynamische Psychologie "NIB" in Amsterdam.

Na mijn afstuderen startte ik een kleine praktijk en vervolgde het studeren met de "BRIC" Bio Release Instructor Course, welke ik in 1987 met succes én vooral plezier afrondde. 

Naast mijn praktijk binnen een multidisciplinair medisch centrum, was ik van 1997 tot 1999 direct betrokken bij een pilot programma om complementaire zorg binnen het regionaal ziekenhuis te onderzoeken en implementeren. Dat was heel geslaagd, maar door privé omstandigheden ben ik daarna naar Nederland teruggekomen.

Terwijl mijn intuïtie zich verder ontwikkelde, heb ik de professionele internationale Healing Touch opleiding gevolgd in Nieuw Zeeland, Australië en Amerika. Sindsdien heb ik al 15 jaar Healing Touch trainingen gegeven in binnen- en buitenland, aan zorgprofessionals, cursisten en cliënten die, net als ik, hun intuïtie willen ontdekken of ontwikkelen en willen weten hoe ze dit praktisch kunnen gebruiken. Ik geloof dat de integratie van Healing Touch binnen het reguliere zorgstelsel een toekomst heeft.

De combinatie stimuleert het zelf genezend vermogen en kan instellingen ook veel kosten besparen." 

Naast mijn praktijk geef ik verschillende trainingen en begeleid studenten als coach en mentor. Ik ben blij dat ik met inmiddels 30 jaar ervaring, zoveel prachtige mensen heb ontmoet, diepgang en compassie heb mogen delen. Het heeft ook mij een rijker mens gemaakt.

Onder 'aanbevelingen' vertellen een aantal hier meer over.